L’Infantil masculí “A” segueix viu a la Copa gràcies a la victòria a Igualada

L’Infantil masculí “A” ha derrotat l’Igualada per 26 a 27 i s’ha assegurat el segon lloc del seu grup, que li dóna l’accés a la ronda següent de la Copa. Els nois que entrena Isaac Nieto han fet un partit molt seriós i han acabat guanyant un partit molt igualat. Després d’un primer temps en què l’Handbol Sant Joan ha dominat (11-15 al descans), a la represa els locals han igualat el marcador ràpidament aprofitant la superioritat numèrica després diverses exclusions per dos minuts de jugadors santjoanencs. L’equip, però, s’ha refet i ha tornat a dominar el marcador amb avantatges que no han superat mai els dos gols. Després d’una fase en què els dos equips s’han anat intercanviant gols, s’ha entrat als darrers minuts amb un marcador molt ajustat. Un penal fallat pel nostre equip ha permès a l’Igualada jugar-se un últim atac per empatar el partit, però aleshores ha aparegut el nostre porter que ha fet una gran aturada que ha suposat la sentència definitiva.