Molt bon partit del cadet masculí B: HSJD 27 – La Salle Bonanova 23

El partit d’aquesta jornada ha sigut una còpia gairebé exacta del partit jugat en la pista de La Salle. Un altre cop un partit molt intens amb bon joc dels dos equips en què al final els nostres nois s’han emportat els dos punts. Durant tot el partit la nostra defensa ha funcionat molt bé amb bones intervencions per aturar els atacs de l’oponent que ha imposat un ritme molt alt des del començament. Amb màxima concentració i implicació de tots els jugadors hem pogut neutralitzar en la majoria dels casos les ràpides transicions de La Salle. En atac hem anat marcant gols a bon ritme durant tota la primera part i hem arribat al descans amb un merescut 13-10 en el marcador. Després de superar amb èxit els primers minuts de la segona part en inferioritat per una exclusió, l’equip ha posat la directa i ha marcat un parcial de 5-1 per posar-se  a sis gols de l’equip contrari, el partit semblava decidit. Però un temps mort ha fet canviar una mica les coses. Durant gairebé deu minuts no hem pogut marcar i La Salle s’ha anat apropant poc a poc en el marcador. Just a temps el nostre atac ha començat a funcionar un altre cop i després de dues robades de pilotes amb gols en contraatac i forçar dues vegades el joc passiu en defensa, els nostres nois han certificat la victòria. Finalment cal destacar que per segona vegada aquesta temporada tots els jugadors de camp han marcat. Tot un èxit contra un oponent tan fort. Felicitats pel bon joc!