Nova victòria del Infantil masc B a Gavà 16-26

Un marcador de 16 a 26 final, potser no reflexa del tot la intensitat i la rivalitat que s’ha vist al Pavelló Jaume March.

El Gavà, un equip reforçat i amb molta més intensitat que el que vam veure a la primera volta, a la primera part va sortir a per totes, alternant-se amb el marcador.

Fins al minut 15 no van poder fer una petita diferència de 6 a 9, fins a un final de 9 a 14.

A la segona part, vam tenir més del mateix, els nois del Sant Joan  no van baixar la guàrdia, no podien ja que el rival no els perdonaria ni una.

Una altra vegada la nostra defensa i els contraatacs van destrossar la moral del contrari.

Així van arribar al final del partit amb una gran serietat des del principi fins a la fi.

La setmana vinent descansarem, és Carnaval. Us esperem d’aquí dues setmanes que rebrem al Salou, un rival directe a la classificació.