Nova victòria del Sènior masculí B

Partit de la jornada 3 contra l’equip de CH BARBERÀ al Poliesportiu Salvador Gimeno.

Nova victòria del nostre equip sènior de Segona Catalana. Ja portem 3 de 3.

Però, a diferència de les 2 primeres jornades, el partit d’aquest cap de setmana va ser força travat i molt complicat.

Ja sabíem de l’experiència i fortalesa de l’equip rival però la realitat del partit va superar les expectatives. Cap dels dos equips va aconseguir anar-se’n en el marcador de mes de 2 gols.

La primera part va ser molt intensa. Ambdós equips varen posar-ho tot, intensitat, ganes de guanyar, esperit, velocitat…. això propiciava accions ràpides a les dues porteries que permetien veure un partit vistós tot i que, com hem comentat abans, massa travat.

Amb aquest escenari, la primera part va acabar amb un lleuger avantatge de 2 gols per al Sant Joan, 15-13 al descans.

LA segona part va començar igual tot i que el Barberà va aconseguir empatar el partit ja en el minut 5 de la represa i avançar-se d’un al minut 10 desprès d’un parcial de 3-6.

Calia reaccionar i aquest equip sap fer-ho.

Es va millorar la intensitat defensiva aconseguint robar pilotes molt valuoses que permetien ràpids contraatacs i es va millorar l’eficàcia davant de la porteria rival.

El Barberà no ho va posar fàcil tot i que els darrers 10 minuts va semblar que es descentrava amb les decisions arbitrals. Els nostres, concentrats, sabent que l’objectiu eren els 2 punts.

Al final, nova victòria, molt treballada, per 31-29 davant un bon equip molt experimentat.

La setmana vinent, més. Anem a FORNELLS. Partit dur a terres gironines. Cal seguir amb la ratxa de victòries