Primera victòria del Cadet masculí A a Lliga Catalana

Primera victòria del cadet A a Lliga Catalana. Novament, igual que en el primer partit, en els primers minuts els nostres nois van sortir a la pista sense la concentració necessària sobretot en l’aspecte defensiu i en el minut 15 de la primera part el resultat era de 10 a 9 a favor del l’equip de casa. A partir d’aquest moment, coincidint amb la millora en la intensitat defensiva, i fins al final de la segona part, el parcial, favorable als nostre, cadet va ser de 4 a 12 per arribar a la mitja part amb un avantatge clar.

A la segona part, el nostre cadet va jugar amb intensitat defensiva i encert ofensiu, amb aportacions positives de tots els jugadors per arribar al resultat final de 25 a 42.
Cal seguir treballant sobretot en l’aspecte defensiu i de concentració per poder competir en aquesta categoria, ja que quant treballem be en defensa som un equip amb moltes possibilitats.
Ara cal entrenar fort pel proper partit, que de ben segur serà molt complicat. Ànims nois!!!!!