Primera Victòria del Cadet masculí A al nivell A-1 36-34 davant del H. St. Llorenç

Malgrat la victòria del nostre cadet davant del Sant Llorenç de Sant Feliu, va quedar clar que estem jugant la fase A-1 i que tots els rivals tenen la seva qualitat. El resultat final va ser de 36 a 34, que dona idea de la igualtat en el marcador durant el partit, tot i que des del minut 15 de la primera part, nosaltres vam dominar al marcador amb avantatges de entre dos a cinc gols. Altre vegada els nostres nois van jugar molt irregulars, alternant fases de bon joc amb les conegudes desconnexions que ens tenen acostumats. La defensa torna a ser el punt més feble i el que més cal millorar.
Aprofiteu aquesta setmana per entrenar a tope, és la millor forma de progressar !!!!!!!!!