SENIOR FEMENI DHP: HSJD 28 – 17 CD AGUSTINOS ALICANTE

Avui sí que sí!!!!!

Partit vibrant el que hem viscut avui al Gimeno, una primera part a un ritme molt alt i efectiu que no ha deixat reaccionar al nostre rival. Les nostres extrems avui han aixecat al públic del seu seient amb un gran joc,  al descans arribem amb una còmoda diferencia al marcador 18-9.

La segona part potser ha estat una mica més relaxada per la diferencia de gols però sense baixar els braços ja que en aquesta categoria qualsevol rival pot donar-te una sorpresa, però hem sabut gestionar aquest avantatge i hem continuat amb molt bones defenses i uns atacs fluids que ens han permès guanyar amb comoditat.

Proper cap de setmana descans, carreguem piles i  ens tornem a veure el dissabte dia 30 de Març a les 18:00h davant d’un rival que ve de guanyar al líder a domicili, el Unizar Dominicos. Ja ho sabeu us esperem a tots!!!