SENIOR FEMENI DHP: HSJD 28 – 28 FELMAR BM LA ROCA

Comencem el partit per sobre al marcador i amb bones vibracions, bona defensa i bon joc en atac ens deixen arribar al descans amb un resultat de 14-11.
La segona part la defensa ha continuat treballant fort, però els atacs no han estat molt fins, errades de llançament i una mica de descoordinació han donat al nostre rival l’oportunitat d’igualar el partit i si ens descuidem una mica de guanyar-lo.
Al final hem pogut mantenir l’empat i sortir amb un punt,  que tot i la frustració de les noies, també suma.
Seguim treballant noies, tots junts fem equip!!! No baixem el cap continuem avançant.

Gràcies a tota la gent que avui ens ha acompanyat i ens ha donat el seu suport.