Sènior masculí B aconsegueix un empat a 22 al camp del H. St. Andreu

Partit de la 5a Jornada de la Lliga regular contra el CH SANT ANDREU DE LA BARCA.

Duel de líders invictes. Partit molt atractiu que va respondre a les expectatives. Partits així fan estimar l’handbol. Intensitat, velocitat, alternança en el marcador i grandíssimes ganes de guanyar el partit per part d’ambdós equips.

Al final taules. Empat a 22 que no satisfà per complet cap dels dos equips però, si pensem que encara queda molta lliga, cal considerar el resultat just.

Els nostres s’enfrontaven a uns dels millors equips de la categoria, ple de grandíssims jugadors, amb una disciplina tàctica molt intensa i boníssimes aportacions tècniques. El Sant Andreu és un equip que sap què fer en cada moment, i ho fa bé.

Però si he començat lloant les virtuts del rival es perquè las dels nostres no son pas menys!

EL Sant Joan va tenir el sant Andreu contra les cordes la major part del partit, lluitant cada pilota, “partint-se” la cara davant jugadors amb una envergadura i una experiència que superava la dels nostres…..però ja fa temps que el nostre Sènior B està deixant empremta a la Segona Catalana. És un referent de la categoria, per bon joc, per implicació, per esperit, per aportar sempre la millor disciplina tàctica i la millor tècnica individual, per……Els qui els hem vist jugar sabem del que parlem. Immensos!!!!

I en començar el partit, en tan sols 10 minuts, els nostres ja anaven 6-1 per davant en el marcador. Temps mort del Sant Andreu per refer línies i aconsegueixen el seu propòsit, empat a 8 als 20 minuts.

Es podia pensar que el Sant Joan s’enfonsaria però son massa grans per baixar els braços, de nou augmenten la intensitat i l’eficàcia en atac i la reacció del Sant Andreu s’esvaeix. 11-15 al final del primer temps. Parcial de 3-7 en tan sols 10 minuts.

I comença la segona part amb una intensitat similar, dos equips que volen la victòria, lluitant cada pilota, amb intensitat i noblesa, el partit s’endureix però dins d’una esportivitat….. i el Sant Andreu va retallant les distancies.

Ens costa molt aguantar les escomeses del rival però continuem lluitant. El Sant Joan continua per davant fins el minut 50….. Tan sols queden 10 minuts i el Sant Andreu guanya d’un, 19-18.

Cal reaccionar. L’alternança en el marcador és constant, un a dalt pel Sant Andreu, un a dalt pels nostres. I entrem en el darrer minut amb empat a 21. Ataca el Sant Joan i l’acció acaba en gol….. Estem en el camí, 21-22, robatori de pilota i ataquem per tancar el partit, però l’única falta en atac de tot el partit ens posa l’ai al cor. Queda temps per tot! I el Sant Andreu ens mostra el perquè es gran, amb un pèl de sort ens empata el partit. Traiem de centre i en una darrera incursió, exclusió amb vermella directa d’un jugador rival, possessió pel Sant Joan i temps mort….. resten poc més de 10 segons. Poc temps per completar una jugada…..

Llàstima…… Tots dos equips han lluitat per emportar-se els punts i, finalment, se’ls han hagut de repartir.

Continuem vius i líders en una categoria difícil però l’empremta que està deixant aquest equip és profunda. Tothom ens respecta. No hem de dormir-nos, cal continuar treballant però anem ben dirigits. Els objectius han de ser els màxims tot i que cal anar pas a pas, continuar creixent….. De moment aquest equip no sembla tenir límit.