Sènior Masculí B. Partit d’anada, 1ª eliminatòria Fase d’ascens a 1ª Catalana

Partit molt intens, molt dur, partit on  es podia tallar la tensió de l’ambient. Unes grades preparades per a l’ocasió, per ajudar el seu equip a aconseguir una victòria davant dels nostres que els permetés jugar tranquils al partit de tornada a Sant Joan.
El primer avantatge és per al HSJD, 0-1, primera i única avantatge, a partir d’aquí, el SAS Súria es fa amo i senyor del partit, i als nostres els toca patir, posar-se la roba de feina, i a  picar pedra, com fa molts anys era costum a aquelles terres.

Mai millor dit, a picar pedra, perquè això és el que semblen els jugadors del HIMESA, «roques». Amb un gran poder físic, el 6: 0 dels locals es fa infranquejable per als nostres, massa diferència física.
Però lluny d’enfonsar-dels nois de Jose Herrero continuen «picant», i així, a base de perseverança aconsegueixen mantenir-se en el partit, salvant dues situacions molt complicades en cada part, quan ells aconsegueixen obrir sengles avantatges en el marcador de 5 gols.
Els àrbitres no volen que se’ls escapi el control del partit i utilitzen moltes exclusions per tenir el partit ben controlat.
Els últims minuts són d’infart, després d’un temps mort visitant per desencallar una de les situacions crítiques del partit, amb 5 gols a sota, 22-17, l’HSJD aconsegueix una 0-3, posant la por al cos, 22-20 és un resultat perillós per als interessos locals, així que el temps mort ara va a càrrec de l’equip local.
Aquests minuts finals són els de les emocions, on els jugadors acaben de donar-ho tot, i finalment arribem al final del partit amb un esperançador 24-22.

El partit de tornada es juga al Salvador Gimeno, el proper Dissabte a les 19.30h  hem d’omplir les grades per ajudar a aquest equip, que es mereix tota l’ajuda possible.