VIBRANT PARTIT AMB VICTÒRIA FINAL DE L’INFANTIL FEMENÍ A 22 a 26 a CERDANYOLA

L’Infantil Femení A guanya al CH Cerdanyola en un partit emocionant, intens i trepidant a l’alçada dels dos equips que encapçalen la classificació.

Partit de màxima igualtat com ho demostra el resultat amb el que s’ha arribat al descans (15-15). Cal destacar el mèrit del CHSJD de jugar tota la primera part tenint el marcador en contra, arribant a una desavantatge màxima de 5 gols, demostrant així la maduresa de l’equip en resoldre situacions com aquestes. A la represa del partit, el Sant Joan Despí ha imposat el seu joc aconseguint estar sempre per davant del marcador amb avantatges còmodes, a excepció del minut 21 on el CH Cerdanyola s’ha posat a 1 gol, posant encara més emoció al matx. Salvada aquesta situació l’equip ha començat a posar gols pel mig (tres) arribant al resultat final de 22-26.

Una vegada més l’alta efectivitat (74% d’encerts) i les poques pèrdues de pilotes no forçades han ajudat a aconseguir aquest triomf tot i haver de jugar 12 minuts (del total del partit) amb 6 jugadores per les 6 exclusions, 3 en cada part, assenyalades contra el CHSJD.

Gran partit de l’Infantil Femení A davant un rival fort amb el que es demostra que la consolidació de l’equip en la competició, va arribant, de mica en mica. Enhorabona.