Victòria Cadet masculí A a Lleida

Bona victòria del cadet A en la visita a Lleida per 24-35. Segurament els primers 15 minuts de partit han estat els millors de la temporada tant pel bon joc desplegat com per la intensitat amb la que han jugat els nostres nois. Aquest parcial de la primera part ha acabat amb el resultat de 3 a 12, una renda que ens ha donat molta tranquil·litat per jugar la resta del partit. Al final del primer temps s’ha arribat amb el resultat final de 14-22.

La segona part ha estat més disputada degut a una millora en el joc per part dels jugadors del Pardinyes,  que ha estat contrarestada per la bona defensa del nostre cadet, que tot i que amb més irregularitat que a la primera part, també ha estat força bona. Pel que fa a l’atac i a diferencia d’altres partits, la pilota a circulat força ràpid i s’han creat bones superioritats i situacions de tir.
Els propers partits seran decisius per consolidar l’accés al top4 i aspirar al campionat.