Victòria Cadet masculí A davant el H. Igualada 32-31

El partit amb el CH Igualada era vital pels dos equips per poder entrar al grup A1 (els millors 8 equips de Catalunya) de la segona fase del campionat. De fet, tot i la victòria dels nostres nois, encara depenem del resultat de la ultima jornada on cal que nosaltres guanyem i el CH igualada perdi.
El partit va estar molt igualat a la primera part amb diferències mínimes a favor de tots dos equips i amb el resultat a la mitja part de 14 a 15 per l’Igualada. La segona va començar amb el nostre cadet molt enxufat i fruït del bon joc vam arribar a dominar per 5 gols a falta de 10 minuts per la finalització. Però els partits no s’acaben fins que pita l’àrbitre i la relaxació nostre i l’últim esforç dels d’Igualada va fer que el partit finalitzes amb el resultat final de 32 a 31 i amb un últim tir de l’Igualada que els podia haver donat un valuós punt.
El joc del nostre equip es força intermitent amb moments de bon joc i d’altres de desconnexió, i això ens fa ser poc consistents. Només ens queda seguir treballant per millorar. Ànims !!!!