Victòria de l’Infantil masculí B contra el Sant Vicenç 32 a 15

No es va repetir el resultat del partit d’anada sabíem que a casa seva ens havíem guanyat, però aquesta vegada no es va repetir el mal joc d’allà.

Partit molt seriós amb defensa, poques errades a l’atac i bons contraatacs van fer que anéssim tot el partit per davant, al minut 10′ 5 a 2 i  finalitzant la primera part amb un clar 13 a 6.

A la segona part més del mateix, al 10′ 22 a 9, al 20′ 29 a 15 i així fins al 32 a15 final.

Aquesta victòria ens consolida com a tercers a la classificació, a l’espera de la segona fase.

Ara tenim una setmana de vacances merescudes per tots. A descansar!

I desprès a treballar per nous rectes. Ànim!