Victòria del Cadet B masculí a casa

Després de la derrota de la setmana passada el cadet masculí B ha guanyat el seu primer partit a casa contra el Sant Vicenç. Ha sigut una victòria treballada en un partit molt igualat. La primera part ha acabat amb un resultat de 12-13 per l’equip visitant i en els primers instants de la segona part el partit ha seguit la mateixa tònica. Però poc a poc el Sant Vicenç ha pogut obrir una petita escletxa i a la meitat de la segona part l’equip visitant ha tingut possibilitats d’anar-se’n de quatre. Lluny de baixar els braços, els nostres nois han posat una marxa més i en l’últim tram de la segona part l’equip ha tancat la defensa de manera definitiva. En conseqüència el Sant Vicenç només ha marcat 4 gols en els últims 15 minuts de partit, que combinat amb una millora en atac dels nois de Sant Joan els hi ha permès posar-se davant en el marcador i acabar el partit amb dos gols d’avantatge, 26-24.