Victòria del Cadet femení A davant BCN Sants 31 a 29

Durant la primera part, el Sant Joan ha anat per davant en el marcador en tot moment. En un principi ha estat molt igualat i la diferència només ha sigut d’un gol fins al minut 15, però hem anat agafant avantatge, arribant al descans amb un resultat de 23 a 15. Ha començat la segona part i hem baixat la guàrdia: moltes errades en el tirs i en els passis o recepcions, i una defensa més pobre,  han fet que les adversàries anessin escurçant diferències i encara que hem guanyat el partit, han remuntat fins a posar-se a tansols dos gols.
L’eficàcia en el tir durant la primera part ha estat del 88,5% pel Sant Joan, i del 53,5% pel BCN Sants. Durant la segona part, l’eficàcia en el tir ha estat del 36,3% pel Sant Joan, i del 66,6% pel BCN Sants.