Victòria del CADET MASCULÍ A per 35-25 contra Cerdanyola

Hola i benvinguts a tots. Primera crònica de la temporada, però quart partit oficial. És molt important començar amb victòria i això és que s´ha fet. Un altre cosa, és com s´ha guanyat. Però, què volem més? És un equip amb força gent nova, tant de primer com de segon any, que s´està adaptant a tot: pilota, posicions, forma de jugar, entrenadors, velocitat…
Es jugava contra un equip desconegut, però que sent del Vallès, donaria la llauna. I així ha estat, amb un bon porter (18 aturades amb 3 penaltis inclosos) i un parell de jugadors destacats (els nº 38 i  46). Però aquí estan els nostres nois per superar el debut, els nervis, voler fer el treball bé, i clar, guanyar.
La primera part ha estat «elàstica» ja que el marcador s´anava poc a poc distanciant a favor nostre, però després l´equip vallesà s´apropava (2-0 / 7-2 / 9-5 / 12-7 / 14-11 i 17-14). La nostra DEFENSA provoca 4 prèrdues, 9 aturades de Gonzalo i 12 robatoris de pilota. En atac hi ha massa errades de «pase», alguna àrea i 7 tirs fora de pals. Juguem també una superioritat, però sense la claretat adeqüada.
Després del descans tornem a estirar la goma als primers 15´ (19-14 / 21-15 i 25-15) ja que es surt al contraatac, en Pau fa unes bones aturades, aprofitem 3 gols de penal (també errem 3) i perdem menys pilotes. A continuació es desestira als 20´ (27-20) i es torna a estirar als 25´(31-23) fins al final, amb l´aportació de Mario a la porteria i la baixada de braços de l´equip contrari.
Clar que s´han de pulir aspectes defensius, ofensius, tàctics, tècnics, etc, però s´han de tenir en compte unes «cosetes»: l´equip està a Lliga, en edat de formació, a principis d´octubre, l´adolescència i l´adaptació a companys i adults.
Segur que amb paciència, temps, voluntat, responsabilitat, unió de jugadors i adults(molt important) i ganes d´aprendre, aquest grup humà realitzarà moltes coses positives.
Apa, fins dissabte a les 18h a la Ciutat Esportiva contra el Barça B. Que ens vagi molt bé la setmana, però recordeu que abans ens veiem a la PRESENTACIÓ el dimecres 12.