Victòria del Infantil masc B davant H. Pardinyes 21-19

Partit molt intens el que hem vist aquest dissabte entre el infantil masculí B i el Handbol Lleida Pardinyes.

Hem començat la primera part molt concentrats.Una bona defensa i atacs ben treballats, amb circulacions de pilota que arribavem fins els extrems, buscant sempre la millor opció de llançament. La superioritat física dels nostres rivals no ha estat una barrera perquè l’equip fes el seu joc, i mica en mica ens hem distanciat al marcador. Hem arribat al descans amb un resultat favorable 11-7.

A la segona part ens hem relaxat una mica. Moltes errades als llançaments han fet que l’equip de Lleida s’apropés al marcador.

Però un últim esforç dels nostres jugadors en defensa ha permés que els punts es quedessin a casa.

Resultat final: HSJD 21 – H. Lleida Pardinyes 19