Victòria del Infantil masculí B a Martorell 17-30

Còmoda victòria dels nostres al pavelló del Martorell. A la primera part l’equip molt ben situat a la pista, va fer que al minut 10′ ja manéssim al marcador amb un contundent 2 a 8 i continuant així fins amb un final d’aquest primer període 9 a 16.

A la segona part vam baixar el ritme una mica i això va fer que al minut 10′ ens  acostéssim, amb el marcador 16 a 19, però després d’un temps mort demanat pel mister, van tornar les coses al seu lloc  arribant a un clar final de 30 a 17.

De la mateixa manera que a la primera fase hem arribat al final d’aquesta segona amb la consolidació com a tercers a la classificació.

Restem a l’ espera del sorteig de la segona fase, on us esperem a tots per animar al nostre grup.