Victòria del Juvenil masc A a la pista del Jov. H. La Llagosta 27 a 29

El Juvenil A suma la tercera victòria consecutiva, però com en altres ocasions vam patir en la segona part per assegurar els dos punts. La Llagosta va començar molt fort i amb prou feina els nostre nois van poder aguantar l’empenta inicial de l’equip local. Però poc a poc vam controlar el partit i a base de una defensa molt ben treballada vam poder distanciar-nos en el marcador. Després d’una primera part molt ben jugada vam anar al vestidor amb un avantatge de sis gols (13-19). Malauradament, la segona part va ser completament diferent. Vam estar menys fins en defensa i l’atac va ser massa precipitat i amb poc encert en els tirs a porteria; durant més de deu minuts l’equip ser incapaç de marcar un gol. La Llagosta va aprofitar al màxim aquesta baixada en el nostre joc i a només cinc minuts del final del partit es va posar davant en el marcador (27-26). Però quan tot semblava perdut, els nostres nois van reaccionar i amb un parcial de 0-3 van salvar els dos punts in extremis. Amb tres partits perduts i quatre guanyats encara tenim totes les opcions per classificar-nos per l’A1, però hem de treballar de valent i mantenir el ritme del nostre millor joc durant tot el partit. No pot ser que patim tant en cada partit.