Victòria del Sènior femení B a la pista del H. Rubí 20 a 23

Tot i que el matí fred i gris s’ha colat una mica en el partit d’avui, les nostres noies han aconseguit la sisena victòria consecutiva que ens permet mantenir-nos al tercer lloc de la classificació.

El Sant Joan Despí s’ha mantingut pràcticament tot el partit per davant en el marcador. Al minut 18 aconseguia la màxima diferència, 4 gols, per sobre de les rivals i, malgrat que han estat 9 minuts sense aconseguir anotar i el Rubí s’ha acostat perillosament a un gol, les nostres noies han pogut tornar a ampliar les diferències els darrers minuts, per arribar a la mitja part amb un resultat de 10 a 12 al nostre favor.

L’inici de la segona part no ha estat tan explosiu com ens tenen acostumades i al minut 12, per uns moments, el rival se situava un gol per sobre. De seguida hem aconseguit controlar de nou el marcador però només un gol amunt i no ha estat fins als minuts finals que el Sant Joan ha fet l’estirada final i ha aconseguit ampliar la diferència fins al 20 a 23 final.

Un desplaçament superat al tornar de les vacances en un partit del que les nostres noies no s’han sentit especialment satisfetes, malgrat el resultat. Amb les forces renovades, esperem veure-les lluir de nou al proper partit a casa contra el Cardedeu.

El percentatge d’encert global ha estat del 68% i les nostres porteres han realitzat 11 aturades de mèrit.