Victòria del Sènior masculí B a la pista del H. Sant Quirze B 28 a 32

Primer partit de la segona volta jugat a la pista del H. Sant Quirze.

El Sant Quirze és un equip difícil, amb algunes individualitats interessants que ha posat molt difícil el partit als nostres nois.

EL partit ha començat molt igualat, amb continues alternances en el marcador. Les diferencies màximes en el marcador han estat de tan sols d’1 gol. Al final del primer temps sembla que hem perdut 30’ tot i que hem gaudit amb la lluita entre dos equips joves i amb ganes de guanyar el partit. Al descans 15-15, espases en alt i 30’ per endavant per conèixer el vencedor.

La segona part comença igualada però de seguida els nostres Espartans comencen a obrir una escletxa en el marcador, un parcial de 11-5 en menys de 20’ trenca el partit i sembla que el Sant Quirze s’enfonsa. Diferencia màxima de +5 al nostre favor i poc temps per reaccionar però el rival reacciona, es posa a 2 gols dels nostres nois a base de velocitat i accions d’un contra un.

Però els Espartans no es rendeixen, reaccionen i aturen de cop la sagnia i aconsegueixen acabar el partit guanyant de 4 gols per 28-32.

Dos punts més que ens permeten seguir les petjades dels equips capdavanters de la categoria.

Els Espartans continuen forçant la màquina, esforçant-se, creixent.