Victòria del Sènior Masculí B a l’últim partit de Lliga. Ara toca l’ascens!!!!

Darrer partit de la primera fase jugat al Salvador Gimeno contra l’equip de l’HANDBOL RUBI.

Després de la classificació matemàtica per a la fase final d’ascens a Primera Catalana de la setmana passada calia assegurar el tercer lloc que ens dona l’opció de jugar a casa la tornada de la primera eliminatòria.

Ja a la primera volta, el Rubí ens va posar seriosos problemes però aquesta jornada els nostres varen sortir molt concentrats i de seguida es varen distanciar en el marcador amb un espectacular 4-0 en poc menys de 5 minuts. El Rubí va demanar un temps mort i es va acostar en el marcador. Va ser un miratge. Els nostres estan fent un final de Temporada espectacular, defensa molt intensa, grans ajudes i, alhora, troben espais en atac. Amb això no es d’estranyar que al final de la primera part aconseguíssim 7 gols d’avantatge, 19-12.

I la segona part han continuat fent el mateix, jugant com saben, aprofitant les seves fortaleses i minimitzant les mancances (les quals, per cert i gràcies al treball de jugadors i tècnics, cada cop son menys) han anat eixamplant les distàncies en el marcador fins al definitiu 37-26.

Nova victòria aquesta fase que acabem amb un espectacular 10 victòries per 3 derrotes a la segona volta.

En el moment d’escriure aquesta crònica sembla segur que jugarem la primera eliminatòria contra el HC SURIA a doble volta.

L’ascens a Primera Catalana es troba més a prop. Vinga nois! Us ho mereixeu. Un parell de graons més i ja hi som!