Victòria del Sènior masculí C a la darrera jornada davant La Salle Montcada B 30 a 24

Darrera jornada lliguera amb victòria sobre la Salle Montcada, a un partit on el nostre joc va ésser massa intermitent. Començament amb manca de concentració, que aprofità l’equip visitant per posar-se pel davant al marcador, fins al minut 19 de la segona part, al que, amb un marcador igualat, la Salle Montcada va demanar temps mort, amb resultat contrari del presté, ja que, els nostres jugadors es van posar les piles, i, en una ratxa de bon joc combinatiu, ficaren distància, finalitzant la primera part amb 5 gols de diferència a favor nostre (17-12). A la represa del partit, van tornar a badar els nostres jugadors, escorçant-se la diferència a dos gols (17-15), i jugant-se una segona part, amb multitud d’errades per part dels dos equips, fins a arribar a resultat final, favorable a nosaltres per sis gols.

Finalitzem la lliga, justament al mig de la taula, amb millors sensacions de joc a la segona volta que a la primera. Sabem que hem crescut com a equip, però som conscients que encara tenim recorregut per augmentar el nivell de joc, que esperem demostrar competint a la Copa.