Victòria del Sènior masculí C a Súria 25 a 28

Desplaçament a un camp que sempre resulta complicat per la intensitat del rival i la implicació del públic, i a més, tampoc anàvem sobrats d’efectius.

Primera part, com de costum als darrers partits, intercanvi de cops, sense que caps dels dos equips aconsegueixi marxar del marcador, i arribem a la mitja part, com a l’inici, amb un empat a 12 gols.

Tornem a començar, i és cert que tots teníem planejant a sobre els fantasmes de les darreres segones parts, a les que no es va poder mantenir el ritme. Però es veu que els jugadors ja havien après de l’experiència, i no ho van permetre. Vam sortir absolutament endollats , fent un parcial de 0-5 en menys de cinc minuts (12-17), fonamentat en una bona defensa i una impecable porteria, amb un Alberto que ningú aconseguia batre, i es va anar augmentant l’avantatge fins que a manca de deu minuts era de vuit gols (17-25).