VICTÒRIA IMPORTANTÍSSIMA del CADET MASCULÍ A contra La Llagosta per 25-30

Eren més que dos punts el que es jugaven el dissabte al Vallès Oriental. L´equip era un altre vegada una incògnita a la pista. S´havia entrenat bé durant la setmana, però això no és significatiu a l´hora de la veritat. Per fi, avui s´ha donat la cara, han hagut ànims i sobretot s´ha jugat en equip i com un equip. Matemàticament, l´equip està entre els 8 equips de Catalunya.
Tothom ha aportat el seu granet tant al vestuari, al 40 x 20, com a la banqueta o a la minigrada. Així es fa la feina!
Qui pensi que el partit ha estat fàcil, s´equivoca; avui sí que des de l´escalfament es veia alguna coseta. Però tornem a repetir que altres dies també es notava i…Cada parcial de 5´de la primera part, l´equip marcava el territori, la lluita,es pispaven pilotes en l´avançat, les ajudes, els tirs (encara que s´hagués errat) a la defensa i a l´atac: 3-4 / 5-8 / 8-10 / 9-12 /12-15 i 14-19. Si a sobre, en Gonzalo aporta les seves mans i peus…
Els següents 30´ era segur que en algun moment patiríem, normal; l´equip vallesà no baixaria els braços tan fàcilment. S´ha controlat el partit durant els primers minuts, mantenint-se les distàncies (16-22 i 18-23). A partir d´alguna pèrdua, sanció, aturada del porter i tir al plat, el contrari apreta (21-24 i 23-25). A partir d´aquí, calia tenir el cap fred i amb una mica de sort i treball de tot el grup, aguantar els últims minuts. Doncs sí, s´ha pogut aconseguir. Bon partit nois!
Com que somiar és bonic, per què no somiem que la setmana que ve aconseguim 2 puntets supervàl·lids per la 2 fase? toquen els Coras al Gimeno. Però, no tenim tres dies per entrenar física, mental i esportivament? Doncs ara no podem ser conformistes, però sí realistes. El que no cal dubtar és que heu de seguir aprenent, sigui quin sigui el rival. Si ja es surt amb algun pensament pesimista, malament anem. S´ha de lluitar i jugar. Després, ja veurem el que surt.
Bona setmana a tothom. Ah, abriguem-nos bé!