Crònica Sènior Masculí A a Esplugues

El nostre Sènior masculí A, es va desplaçar a la sempre difícil pista del H. Esplugues, el passat dissabte 10 d’octubre.

Tot i una millora en el joc,respecte els dos partits anteriors, no vam acabar d’estar fins en la execució de les jugades.

A la primera part, la igualtat entre els dos equips del Baix Llobregat es va reflectir en el marcador, arribant amb un empat a 11 al final d’aquesta.

Un mal inici de la segona part, unit a unes decisions arbitrals desfavorables, va fer que l’H. Esplugues agafes un avantatge de 5 gols. Però els nostres nois mai es rendeixen i van arribar a posar-se a nomes un gol en el minut 28 de la segona part.

Tot i aquest esforç, el resultat final va ser de 25-23 a favor del H. Esplugues.

L’equip millora dia a dia, i hem de tenir en compte que encara no s’ha disputat cap jornada amb tot l’equip al complert.

Aquest diumenge a les 12.30 tindrem una nova oportunitat per sumar aquesta primera victòria davant el H. Gavà.