Bm La Roca 8-8 Aleví Masc Expert

Intens e igualat partit el que es va poder veure al passat dissabte al poliesportiu de la Roca, de fet totes les parts es van resoldre per un gol de diferencia.

Va ser un matx força emocionant enfront un equip físicament mes gran que nosaltres, on el contacte defensiu era constant però on els nostres no es van arronsar i van donar la cara en tot moment. Segur que hem après que hi ha una forma més intensa de defensar del que estem acostumats.

Partit típic d’aquestes categories on es van combinar bones jugades amb imprecisions i precipitacions típiques de l’edat per tal de guanyar els períodes el mes ràpid possible.

Primera part guanyada (7-8),segon període perdut (6-5), després del descans el nostres aconsegueixen guanyar la tercera part (3-4) i l’últim període ja va començar amb polèmica degut a la protesta de l’entrenador contrari de que el nostre porter jugava les quatre parts, (cosa que permet el reglament), els ànims es van encendre a la graderia.

Hauríem d’intentar no caure en els comentaris de la grada dels altres equips i concentrar els nostres esforços en animar els nostres i transmetre-lis tranquil·litat, al cap i a la fi tan sols es un partit d’handbol.

Un cop mes la part es decideix per un sol gol (7-6),que reflecteix un just resultat després del que es va veure a la pista.

Aquest proper dissabte 11:30 h partit enfront a Club Handbol Igualada.