L´INFANTIL MASCULÍ A sobrepassa al Coras per 27 a 38.

En general, el resultat ha estat una mica enganyós. A partir del minut 20 de la primera part els nostres jugadors ens han donat una gran dosi d´handbol, emoció, actitud i joc en equip.
L´equip barceloní s´anava poc a poc del marcador fins arribar a una diferència de 4 gols. Però allà estaven el nostre Ale i Óscar per demanar un temps mort i «cantar la canya als jugadors»:  – ens hem d´oblidar de l´àrbitre i dels altres; hem de canviar d´actitud i ser nosaltres-
I sí, es va transformar l´equip en defensa i atac, més les aturades del nostre «SúperMario». Resultat parcial de 17 a 18.
S´havia de rematar la feina a la 2a part. Va ser així com amb una gran defensa, aturades de Pau que donen a contraatacs i joc intens, com es va estirant el marcador (19-21 / 20-24 / 22-28 / 25-35…)
Bon partit nois! Però, però, però…els entrenaments han de ser més intensos i «seriosos» ja que és necessari mantenir un to molt alt entremig de setmana, per possiblement patir menys als partits.
Papis, mamis… «ole, ole, ole» per la vostra col·laboració a la grada i sempre amb respecte, valors i educació.
Aquest «finde» toca Granollers. Si voleu veure bon handbol…truqueu a la família, amics, companys…i que ens vinguin a veure.