Cadet Masculí B: Quarta victòria consecutiva 28-24

Els nois del cadet B han tornat a guanyar en un partit molt intens i molt físic per part de l’equip contrari. Aquest diumenge han jugat contra Sant Fost, un equip integrat parcialment per jugadors juvenils. Durant tot el partit l’equip ha donat la cara tant en defensa com en atac jugant amb la concentració i la intensitat necessàries per superar un oponent físicament fort. Després d’anar durant gairebé tota la primera part un gol per darrere, l’equip ha pogut donar la volta al marcador en els últims minuts i anar-se amb un gol d’avantatge al vestidor (16-15). En la segona part ha costat més trobar forats en la defensa del Sant Fost, però un gran treball en defensa (cal destacar les 14 parades dels nostres porters) ha permès mantenir una diferència de dos gols fins els últims deu minuts del partit. Sant Fost ha arribat a empatar el partit però unes robades en defensa dels nois de Sant Joan i els gols aconseguits en els atacs següents han donat la tranquilitat a l’equip per tancar el partit i ampliar la diferència de gols fins a quatre. Gran treball nois, la setmana que ve un altre partit important contra Sant Cugat. A veure si podem mantenir la ratxa.