Cadet Masculí C, planta cara al líder.

Partit de la 20a Jornada contra el C.BM. ESPARRAGUERA a fora.

Jugàvem a casa del líder. Un equip amb jugadors experimentats, amb molta envergadura, que no ha perdut cap partit aquesta temporada i que ja ens havia avisat dels seu potencial en el partit d’anada que va acabar amb un 20-45.

I surten els dos equips al camp. I comencem a somiar. Què ha passat? Qui és el líder de la categoria? En el camp teníem dubtes…..

Hem vist la millor primera part de tota la temporada. Excel·lent, impressionant, completa, ….

Tots i cadascun dels integrants de l’equip van estar superbs, immensos. Els de pista i el de la banqueta, l’equip tècnic i la graderia, tots!

No tinc paraules, calia veure’ls! Defensant jugadors que els passaven 20-25 cm en alçada i que quan apretaven, ens arrossegaven. Però els nostres no cedien ni un mil·límetre. Lluitant cada pilota, sortint al contra-atac quan calia, movent la pilota amb criteri, intercanviant posicions….

I han aconseguit el premi al seu esforç. Increïble 10-11 al final de la primera part.

La segona part ens ha baixat a la terra. L’Esparraguera ha apretat i els nostres han pagat l’enorme esforç de la primera part. Al final, 30-16 que no ens farà oblidar l’excel·lent primera part jugada.

I a sobre hem aconseguit deixar en 30 gols un equip que porta un promig de 38 gols per partit aquesta temporada. Enormes!!!!!!

La jornada vinent ens vista el SANT FOST. Us esperem a tots al Salvador Gimeno!