CONTINUA EL BON JOC DE L´INFANTIL B

Aquest cap de setmana a la tercera jornada de lliga visitaven la pista del Molins de Rei. L’equip va sortir un altra vegada, molt bé posicionat a la pista,sobretot amb defensa, aguantat darrera, va fer que ens posessin al minut 5 amb un favorable 0 a 3. Continuant amb la mateixa tònica i aprofitant algunes de les nostres arribades a l’àrea, o bé des de fora, van arribar al final de la primera part amb una còmode avantatge de nou gols, 5 a14.

A la segona part, l’equip movent la pilota per tots els jugadors sense perdre-la, van arribar mantenint l’avantatge fins al final del partit amb un 14 a 24.

Enhorabona nois i a continuar en aquesta línia.