Contundent victòria del Juvenil Masculí A davant l’Handbol Gavà

Ahir diumenge, al Salvador Gimeno, el nostre equip va guanyar al Gavà per 33 a 15, en un partit molt disputat, on el Gavà tenia ganes de “revenja” per l’ajustat resultat del primer partit de la temporada.

En les 16 jornades que s’han disputat de Primera Catalana,  cada equip s’ha anat situant a la classificació segons la feina feta, i els nostres nois, des del primer partit disputat n’han estat a la capçalera. A força de treball i esforç, com ahir,  poc a poc, amb serenor, però ficant-se al partit a cada minut que passava. Mitja part: 12 – 8.

A la segona part, demostrant intensitat, una defensa ferma, una sèrie de contraatacs i bones parades per part dels nostres jugadors, la diferència de gols va anar eixamplant-se.

La setmana vinent visitarem a l’Egara, líder de Primera Catalana, un partit difícil en tots els aspectes, però confiem en la vostra feina i, sobre tot, en les ganes que aneu demostrant entrenament a entrenament, partit a partit.