CRÒNICA SENIOR C: UNA PÈSIMA SEGONA PART ENS VA CONDEMNAR.- HANDBOL PARETS 27- CHSJD 17

Partit que a priori es plantejava difícil, ja que jugàvem amb el segon classificat del grup. Tota la primera part va ésser un intercanvi de cops, i sense desplegar un bon joc, ni fer una bona defensa, fórem suficientment eficaços a l’atac com per anar sempre al davant, amb un gol de diferència, fins al final d’aquesta primera part que es van posar al davant, començant-nos a diluir en el joc. El resultat al descans era de 13-12. A la segona part no vam jugar a res, ineficaços en defensa, amb carència absoluta d’idees a l’atac, i errors inacceptables en conceptes tècnics bàsics. I d’aquesta forma, ens van passar per sobre amb el contundent resultat final. Es pot guanyar o perdre els partits, però no devem sortir-nos del partit com ens va passar a Parets.  Aquest partit l’hem perdut nosaltres sols. Aquesta setmana toca treballar de debò.