Continua la imbatibilitat del Sènior Msculí B una jornada més.

Partit de la 7a Jornada de la Lliga regular contra el CH LA LLAGOSTA al pavelló Antonio Garcia d’aquesta localitat.

Nou partit dels nostres i amb un guió similar al dels darrers, partit intens, partit jugat de poder a poder fins el final, jugat contra un equip que està situat a la cua de la classificació però que ha donat molta guerra.

EL partit s’ha guanyat gracies a la frescor dels nostres a les acaballes de cada període.

La primera part comença com darrerament, diferències mínimes en el marcador, gairebé sempre a favor dels nostres fins que, a partir del minut 23, el Sant Joan dona un cop sobre la taula i, amb un parcial de 0-4, tanca la primera part amb un avantatge de 3 gols, 12-9, capgirant l’únic avantatge del La Llagosta.

No ha estat una primera part preciosista però si que ha mantingut l’interès i la tensió fins el final.

El començament de la segona part ha estat un calc de la primera, molta igualtat que permet els nostres mantenir l’avantatge aconseguit els darrers minuts de la primera part. I el La Llagosta s’acosta poc a poc, reduint les diferències en el marcador.

Entrem en els darrers 5 minuts amb un avantatge mínim d’1 gol. Es repeteix el final del partit del Ripollet tot i que amb més temps per a la finalització i una diferència massa petita…..I els nostres donen el darrer cop d’efecte desprès del temps mort sol·licitat pel nostre entrenador.

Parcial de 0-5 que trenca el partit i deixa l’electrònic en un 20-26 que pensem és massa diferència pel que s’ha vist en el parquet.

Els nostres, com sempre, intensitat, treball, compromís, …. què dir? Son garantia d’espectacle, amb moments de gran qualitat que fan estimar aquest esport i alhora, treball durant tot el partit….. És l’única forma d’aconseguir estar a dalt, amb els millors, sempre al 100%, tots i cadascun dels nostres.

I continuem líders, ara en solitari.

Però no baixem la guàrdia. El camí és molt llarg, manquen molts partits i l’objectiu encara és lluny.