El Juvenil Masculí A perd el seu 1er partit de lliga davant  el Joventut Handbol Mataró “A”

El Juvenil Masculí A va caure derrotat aquest dissabte, per 20 a 26, en la visita de l’altre invicte de Primera Catalana, el Joventut Handbol Mataró “A”.

Partit molt disputat per part de tots dos equips, on es va veure molta intensitat. Des del primer minut,  va ser un intercanvi de gols, fins el minut 15 de la segona part, on els nostres nois van aconseguir una avantatja de 3 gols. Però el Mataró no estava disposat a cedir el  lideratge a la lliga als nostres jugadors, així que va fer un sobreesforç final, amb una porteria infranquejable i una afició entregada i va acabar fent-se amb el partit.

Ens quedem amb la lluita dels nostres jugadors. Malgrat tot, experiències com aquesta, també consoliden a l’equip.