Derrota del cadet Masculí C a camp de l’Handbol Òdena.

Partit de la 7a Jornada contra el CH ODENA. Equip situat a la part alta de la classificació que de ben segur ens donarà molta guerra.

Partit que comença molt igualat, els nostres aguanten els primers minuts amb lleugers avantatges. Fins el minut 15 mantenim les bones formes, empat a 15 que diu molt del treball dels nostres.

A partir d’aquest moment, algunes errades en el tir i, sobretot, alguns desajustos defensius, ens van minvant competitivitat i l’Òdena comença a eixamplar les distàncies. El 18-13 que reflecteix el marcador al final de la primera part ens torna pessimistes. Rebre 18 gols en 30 minuts és massa llosa.

I comença la segona part. Ara ja l’Òdena va embalat, continuem treballant en equip, col·laborant en defensa i atacant ordenadament però les petites errades tant en atac com en defensa son aprofitades perfectament pel rival i poc a poc eixampla les diferències. Com sempre, els nostres continuen lluitant.

I arribem a les acaballes amb diferencials de més de 12 gols. Un parcial els darrers 5 minuts de 5-2 deixa el marcador final en 39-22, el màxim avantatge de l’Òdena en tot el partit.

Hem de treballar més les mancances tècniques….més encara, hem de millorar les llacunes tàctiques que esquitxen els partits i que equips ben armat com el rival d’avui saben aprofitar….. i INTENSITAT!!!!

No podem abaixar els braços. Millorarem, segur. Som-hi nois!!!! Estem amb vosaltres.