L’Infantil Masculí B guanya  a domicili a l’Handbol Sant Llorenç amb claredat

El partit va està molt igualat a la primera part més per una falta de concentració nostra que per mèrit del rival. Pèrdudes de pilotes, atacs poc ordenats, tenien marcador a favor  al minut 10′ 3 a 4 al 20′ 8 a 9 i al final 9 a 11, però es veia que l’equip no estava fi. Faltava concentració!

A la segona part, una altra vegada, la cosa va canviar. L’equip molt més ordenat en defensa i més concentrat en l’atac, va donar els seus fruits, 10 a 13, 10 a 17 i arribar a un contundent final de 12 a 24.

Ànims companys, la setmana vinent rebrem al Sant Boi i no ens podem relaxar tant!