Derrota clara del Cadet Masculí B

Aquesta jornada ens ha visitat el líder del grup D de segona catalana. Malgrat l’hora, per segona vegada consecutiva hem jugat a les nou del matí, els nois que entrena Javi Alcaide han sortit ben desperts i han lluitat molt durant els primers 25 minuts del partit. La defensa dels dos equips ha estat clarament superior a l’atac i el marcador s’ha mogut molt poc a poc i en perfecte equilibri, 9-9 amb la primera part del partit gairebé exhaurida. Però en els últims cinc minuts l’equip ha afluixat una mica el ritme i el Castelldefels ho ha aprofitat a la perfecció per posar-se tres gols per damunt a la mitja part del partit. La segona part ha estat més irregular, alternant periodes de bon joc, molta intensitat i concentració màxima amb errors bàsics, llacunes en defensa i estancament de l’atac amb molts tirs que han anat fora de la porteria. En conseqüència, l’oponent ha pogut mantenir amb relativa facilitat la diferència i molt poc a poc obrir una escletxa més ampla. Cal destacar que l’equip ha lluitat fins el final del partit per treure un millor resultat, però aquesta vegada no ha pogut ser. Ànims nois, la setmana que ve tindrem una nova oportunitat per sumar punts.