NOVA VICTÒRIA DE L´INFANTIL MASCULÍ A A PALAUTORDERA per 15 a 48

Massa diferència en tots els aspectes entre els dos equips. En els primers 5´ja es va notar distància d´1 a 8, gràcies a la defensa i contraatacs. Al descans, només 4 gols encaixats i nosaltres fem 26.
Però, però, però…què passa al minut 10 de la segona part? Que el relaxament defensiu, algunes accions de dobles, pèrdues de pilota i llençaments errats, l´equip encaixa 7 gols. Aquí, actua l´Ale, que amb una ximple xerrada i sobretot tirant de psicologia i amor propi dels jugadors, fins a final del partit només encaixen 4 gols en 15´. Ara sí, nois!!!!!
La victòria podia haver estat més àmplia si s´hagués comptat 1 gol i s´haguessin marcat alguns gols dels set pals realitzats.
Aquest diumenge que ve, contra Mataró, serà un gran partit per posar-nos al nostre lloc i nivell.
Podeu trucar a amics, familiars, companys,…amb trompetes i palmades per fer caliu als nostres jugadors.
Però recordeu que s´ha d´entrenar millor i tenir una mica més de responsabilitat/concentració en els partits.