Derrota de l’Infantil B a la pista de l’Esplugues

Aquesta setmana s’enfrontava en aquesta lliga el millor atac contra la millor defensa.

Partit estrany el que es va veure el matí del dissabte al Compleix esportiu les Moreres. Els nois del Sant Joan semblava que no van entrar del tot al partit, potser per causes externes a la pista. Però està clar que l’Esplugues estava millor situat a la pista i que la nostra gran defensa, aquesta vegada de poc o res va servir, davant del poder ofensiu de l’equip local.  Així i tot el partit va començar força igualat, al minut 10 el resultat era de 6 a 5. Van arribar al descans amb un clar 16 a 8, que ho posava molt difícil.

A la segona part, no es va veure la reacció que tots esperàvem i la diferència es va mantenir més o menys fins al final amb el resultat 28 a 18.

Ara toca treballar molt els entrenaments, tenint dues setmanes per a prepara el partit contra el Sant Vicenç.