Derrota del Cadet femení B a Esplugues 33 a 18

Dues parts molt diferents les que hem vist en el partit que ens ha enfrontat aquest dissabte amb l’Esplugues.

Hem començat força bé la primera part. El nostre equip ha sortit molt motivat, treballant bé en defensa i ben coordinades en atac, jugant en equip i movent bé la pilota. Únicament ens ha faltat estar més atentes als rebots per poder aprofitar les bones aturades de la nostra portera Elena. Un primer temps molt igualat, que ha acabat amb un ajustat 14-15.
A la segona part ens ha sorprés la intensitat en que han sortit les jugadores de l’Esplugues. Hem comés alguns errors en atac i en defensa ens costava aturar a les jugadores més àgils de l’equip contrari. Al minut 10, el Jordi ha demanat temps mort per fer alguns canvis i mirar de reduir l’avantatge de 4 gols que havia aconseguit l’Esplugues, però no ha estat possible.
Mica en mica ens hem anat enfonsant, ens hem oblidat del nostre joc, i hem estat molts minuts sense marcar. Finalment hem arribat al final del partit amb el resultat 33-18.
Hem d’intentar aprendre dels nostres errors i sobretot no desanimar-nos. La propera setmana contra el Gavà, més i millor.