Victòria del Juvenil femení B davant H. Martorell 22 a 14

Mantenir la concentració del minut 0 al 60 ha estat la clau de la victòria de les noies de la Sandra Tomàs que ja han començat amb un parcial de 6 a 0. Han sabut trobar espais, mantenir ferma la defensa i han arribat a la mitja part amb un resultat de 10 a 6.

Però el gran mèrit d’aquest partit és que hem arrencat la segona part amb la mateixa concentració de la primera, s’han buscat i s’han trobat fins a arribar al resultat final.
Hi ha hagut errors, evidentment, que s’han de seguir llimant, però aquesta és l’actitud que volem seguir veient el que queda de temporada.