Derrota del Cadet masc C davant del Vallag 9-40

Partit de la 15a Jornada jugat al nostre Pavelló Salvador Gimeno contra l’Handbol VALLAG.
El VALLAG es un equip situat a la part alta, que juga un bon handbol i format per jugadors amb una gran envergadura, alts i forts. Dificultat afegida per un equip molt mermat d’efectius però, avui si, plenament implicat en el joc, plenament conscient de les seves limitacions però que pensa vendre molt cara la seva pell, lluitant cada pilota, lluitant cada atac, cercant quelcom impossible però sense donar-se mai per vençut…….Avui sí que han estat els nostres nois, avui si que han lluitat, avui si que han mostrat l’ADN del Sant Joan Despí, lluita, esperit, equip…..
I malgrat el resultat, s’ha de dir que hem de felicitar els nois pel seu esperit
EL partit ha començat complicat, el resultat de seguida s’ha posat en contra i el VALLAG ha anat eixamplant la diferencia en el marcador…….però, a diferencia del partit de Berga els nois s’han cregut la xerrada de l’inici del partit, en el vestidor s’han conjurat per lluitar, junts, com a equip, sense importar-los el resultat.
I així, el VALAG ha s’ha anat en el marcador. Massa per l’esperit dels nostres….. al final de la primera part 5-21. Massa dur pel que s’ha vist al camp…..
I encara quedaven 30 minuts més. De nou s’ha repetit el guio de la primera part, Lluita intensa dels nostres però la qualitat del nostre rival ha fet la resta……Poc es pot dir de nou de la segona part.
Al final 9-40. Massa diferència i poca recompensa pels nostres. Però cal reconèixer-los l’esforç i el coratge per seguir lluitant un partit perdut gairebé des de l’inici.
Felicitats per la lluita……. ara cal treballar en els entrenaments per continuar creixent, per continuar aprenent, per ser millors.
Ara venen dues setmanes de descans. La vinent pel Carnaval i l’altre perquè ens toca descans.
Avui ens heu demostrat que sou equip, amb orgull i amb treball.
Continueu així i treballeu dia a dia, setmana a setmana, gaudint del vostre esport favorit.