Derrota del Cadet masculí C a St Quirze 26-18

Partit de la 19a Jornada jugat contra l’Handbol Sant QUIRZE a la localitat vallesana.

Els nostres han jugat dues parts molt diverses.

Una primera per oblidar, amb poca intensitat, sense creure en les pròpies forces, abaixant els braços desprès de mantenir la igualtat en el marcador pocs minuts al principi i canvi radical desprès dels 10 minuts de descans.

Com hem dit, sols hem mantingut el cap alt uns 5 minuts, desprès el Sant Quirze s’ha fet l’amo del partit i ha anat eixamplant les distancies fins un decebedor 15-6 al minut 30 que no deixava content ningú del Sant Joan, ni jugadors, conscients del trist paper que estaven fent, ni l’equip tècnic, que es negava a creure el que passava, ni els afeccionats i familiars, que saben del potencial de l’equip, de l’esperit dels nois i que no hem vist en 30 minuts.

I comença la segona part desprès de més de 10 minuts de ….. descans?

I la xerrada al vestidor fa el seu efecte. Els nois surten més endollats, es millora la defensa, mes intensa, amb mes ajudes que fan reduir l’efectivitat del rival fins els 11 gols al minut 30 de la segona part i es millora en atac. Els paupèrrims 6 gols de la primera part es converteixen en el doble a la segona, 12 gols que ens permeten “guanyar” aquest segon parcial i que demostren el potencial de l’equip.

Al final, 26-18……ens ha sobrat TOTA la primera part.

Hem vist les dues cares de l’equip, trist i sense capacitat de reacció a la primera part i lluitador i amb ganes d’agradar a la segona.

Els nois saben què volen, saben què prefereixen, saben què han de fer per sentir-se be amb ells i amb els seus afeccionats i familiars.

Segur que tornaran a ser els de la segona part, els nois lluitadors, implicats, l’equip que tots desitgem……..

Som-hi nois!!!!! Recuperem l’esperit i les ganes de la segona part…… Lluita, treball i ….. EQUIP!!!!