Empat del Juvenil masculí A davant Sant Vicenç a 27 gols

Ahir diumenge, el Juvenil Masculí A es va enfrontar al Sant Vicenç,  al Salvador Gimeno. El nostre equip va començar fora del partit i sense intensitat, situació que va dilatar durant tota la primera part, i el Sant Vicenç va saber aprofitar-se’n. Mitja part: 11 – 17.

Durant la segona part, els nostres nois van intentar recuperar el temps de la mitat anterior, posant-se les piles,  però, als minuts finals i amb el marcador empatat a 24, veient propera una possible victòria, es va perdre la serenor i les precipitacions finals van fer que no es pogués  materialitzar el gol de la victòria. Resultat final: 27 – 27

La setmana vinent visitarem a C.E.MOLINS DE REI-2015.