Nova victòria del Aleví masc Expert davant Les Franqueses 10-6

Magnífic partit el que aquest dissabte ens enfrontava a un dels equips capdavanter d’aquesta lliga.

Gran primera part (14-6), no tan sols pel marcador sinó pel joc, atac fluid, decisions encertades, contraatacs ben portats, si hem de buscar algun però… una defensa millorable.

Tal i com era d’esperar , Les Franqueses van reaccionar a la segona part amb un bon joc  ens van tornar la pilota ; es van imposar per una diferencia al marcador de 5 gols, cert es que per la nostra part es van cometrà moltes errades en els passes  i la defensa continuava sen millorable, no hem d’oblidar el nivell del nostre rival.

El descans ens va anar força be, i si la primera part va ser molt bona la tercera va ser immillorable, per emmarcar, (12-2) la intensitat defensiva va ser major i es va mantenir el nostre nivell amb atac cosa que es va reflectir al marcador.

Faltava rematar la feina a l’ultima part ,que no va ser tant brillant com l’anterior però finalment es va guanyar per un resultat de 8 a 5.

Felicitar a tot l’equip pel que ens van fer disfrutar aquest cap de setmana.

Aquest dimecres a les 18:30 juguem a casa el partit suspès amb el EH Sant Vicenç.