Derrota del Cadet masculí C davant el H. Terrassa 23-32

Partit de la 18a Jornada jugat al nostre Pavelló Salvador Gimeno contra l’Handbol TERRASSA.

Nou partit dels nostres contra un rival complicat i situat a la part alta de la classificació.

Els nostres, com sempre, lluitant fins al final per vendre molt cara la seva pell, cada pilota, cada atac, cada defensa, sense donar-se mai per vençuts…….

Després del sotrac de Berga, els nostres han tornat pel camí de la lluita, de l’esperit, de les ganes de jugar plegats, millorant i aplicant el que han anat practicant durant la setmana, creixent.

Han començat immensos. El partit d’anada va acabar amb una diferencia de més de 20 gols……i rebent mes de 40. Però els nostres no els ha importat i s’han conjurat per treure un bon resultat i millorar els registres del primer partit.

I els primers 15 minuts han estat nostres. Genials en la consecució de les jugades, en la lluita per defensar la nostra porteria, en la cerca d’opcions en atac.

Però els rivals també juguen i, desprès d’un temps mort sol·licitat pel rival, aquests han aconseguit refer la defensa i, sobretot, trobar espais en atac que han acabat amb un 12-18 al final dels primers 30 minuts.

A la segona part els nostres han aconseguit ajustar la defensa i millorar les estadístiques. Malgrat haver finalitzat aquest segon parcial amb un 11-14 i haver perdut el partit per 23-32, hem aconseguit una doble fita, millorar el score propi i aconseguir deixar el del rival molt per sota del que varen aconseguir en el partit d’anada

Felicitats nois pel vostre esperit, per ser capaços de fer-nos gaudir amb el vostre joc i el vostre treball.

Continueu així i treballeu dia a dia, setmana a setmana, gaudint del vostre esport favorit.