Derrota del Juvenil Masculí A a la visita al Bordils 29 a 25

El diumenge passat vam veure un dels millors partits disputat pel nostre equip de tota la temporada, on els jugadors ho van donar tot per intentar aconseguir ficar-se al top 4.

Durant la primera part, el Juvenil A de seguida es va fer amb el partit, amb caràcter i competitivitat, mantenint al Bordils a ralla amb fantàstiques jugades defensives i ofensives. Mitja part: 12 -18.

A la segona part, els nostres nois van continuar desenvolupant un joc impecable, però el Bordils va reaccionar, tot i que no va ser fins al minut 12 quan es van posar per davant al marcador (23-21),  fet que no va fer que el Juvenil A perdés de vista la seva estratègia mantenint un altíssim nivell fins a la xiulada final.

No ha estat possible aconseguir l’objectiu, però això no ha de fer de menys el fantàstic partit disputat pel nostre equip. Derrota amb sensació de victòria.