EL SÈNIOR C OBTÉ EL PASSATGE A LA FINAL DAVANT EL GAVÁ PER LA MÍNIMA (25-24)

A les semifinals de Copa a partit únic no val especular, no hi ha una segona oportunitat, i s’ha de saber patir i no deixar de creure en la victòria , i aquesta va ser la actitud del Sénior C en aquest partit. Bon inici amb un parcial de 4-0 als cinc minuts de partit que va obligar a l’entrenador del Gavà a demanar el primer temps mort, amb el que va reajustar l’equip, augmentant la pressió de la defensa, i forçant errors al nostre joc ofensiu, aconseguint empatar al minut 17 (7-7), i arribar al final de la primera part amb dos gols per sobre al marcador (12-14).
Repetim inici favorable de període, i, al minut, ja havíem empatat, però, cap dels dos equips afluixava, i es va continuar amb un marcador igualat, jugant amb intensitat i alternances al marcador, fins al minut 15 de la segona part, que el nostre entrenador va demanar temps mort en trobar-nos de nou amb un desavantatge de 2 gols (18-20). I aquí l’equip ja es va conjurar per aconseguir la victòria, augmenta intensitat, donà la volta al marcador, i arribem al final amb dos gols de diferència, que van ésser definitius, per, sense deixar de lluitar fins a l’últim segon, emportar-nos la victòria per la mínima.
Partit molt elaborat, d’aquells que, encara que no sigui d’un gran nivell de joc, fan palesa de la maduresa d’equip que ha assolit el Sénior C. Enhorabona, equip!, us heu guanyat per mèrits propis gaudir de la final. Seguiu volent i creient, competiu l’últim partit al màxim nivell d’esforç, i emporteu-vos el títol a casa.

Fotografies del partit al següent enllaç.